De 0-meting

Vanuit WH Administraties Rotterdam kregen wij het verzoek om de website goed te laten scoren in Google in Rotterdam en omgeving. Dit om meer online klanten binnen te halen waar WH Administraties de boekhouding voor kan verzorgen. De concurrentie op deze zoekwoorden was moordend in deze omgeving waardoor een goed plan de campagne opgesteld moest worden om de doelen die we samen voor ogen hadden te bereiken.

DE OPLOSSING

Middels een doelgroepanalyse zijn er in overleg met de klant keuzes gemaakt omtrent de relevante zoekwoorden in diverse zoekmachines. We hebben specifiek gekozen om voor een bepaalde regio te kiezen en daar de focus op te leggen gezien veel klanten toch graag regionaal zaken doen met persoonlijke diensten als bijvoorbeeld boekhouding. Als aanpak is gekozen voor diversiteit inย SEO, linkbuilding, landingspagina’s.

Door de overstap naar Omzetvegroters.nl is de vindbaarheid van de website als een raket de lucht in geschoten en weet de website nu al enkele jaren te genieten van diverse nummer 1 posities in de regio Rotterdam.

Linkbuilding traject
WH Administraties

FOCUS OP DE REGIO

Omdat WH Administraties gevestigd is in Rotterdam en tevens daar zijn netwerk heeft was inzet op de regio belangrijk en vertrouwd.

Bij aanvang van de opdracht werd de website nog niet op de juiste zoekwoorden gevonden binnen de zoekmachines. Door onze krachtige mix aan online marketing is de website aanzienlijk versterkt in zowel online aanwezigheid als content.

Middels ons maandelijks onderhoud aan zowel de website als de Google posities hebben wij gezorgd dat de website gevonden word op de gewenste zoekwoorden en binnen de juiste zoekmachines.

In ons laatste traject zijn we door de goed behaalde resultaten in Rotterdam ook begonnen aan online marketing gericht op de omliggende dorpen en steden van Rotterdam.ย 

Deze campagne heeft voor de website van WH Administraties en de online leadgeneratie enorm bijgedrage in nieuwe aanmeldingen en klanten.

 

ONZE WERKWIJZE

Door het goed analyseren van de doelgroep en het bijbehorende bezoekersgedrag is de website voorzien van een nieuwe inrichting en design.

Er is gezorgd voor herkenbaarheid bij alle doelgroepen een juiste pagina structuur en call to actions die zo goed mogelijk aansluiten bij de verwachtingen van de doelgroep en haar wensen.

Zo zijn de diverse campagnes aangesloten op de juiste landingspagina’s die weer aanspreken op de juiste doelgroep. Is er gekozen voor een specifieke opzet van pagina’s met foto’s die de doelgroep aanspreekt.

Het resultaat is dat bezoekers gemiddeld eerder contact opnemen.

Kortom de bezoeker vindt sneller wat men zoekt en legt eerder contact met deze organisatie.

Plan de campagne

Behaalde resultaten

RUIM 15

Nummer 1 posities in Google

5 x

Meer online aanvragen binnen 1 jaar

7 %

Meer conversie

IS ONLINE SUCCES VOOR ONS OOK MOGELIJK?

JAZEKER!

Als je op dit moment omzet draait uit je online kanalen, kunnen wij je helpen om je omzet te verhogen. Hiervoor stellen we graag samen met jou een plan van aanpak op! Voor elk budget zijn er oplossingen waar wij je graag bij helpen.

Omzet verbeteren
Open chat
๐Ÿ’ฌ Hulp nodig?
Hallo ๐Ÿ‘‹
Kunnen we u ergens mee helpen?