Wat Is Online Marketing?

Vraag tien willekeurige online marketingbureaus naar wat online marketing in de praktijk betekent en je krijgt ongetwijfeld tien min of meer dezelfde antwoorden. Standaard antwoorden vooral. Standaard is iets dat in ons woordenboek absoluut niet voorkomt, wij zoeken het veel liever in maatwerk. Daarbij verliezen ook wij het ultieme doel van online marketing uiteraard niet uit het oog, want ook wij streven uiteraard steeds naar het maken van meer omzet en meer winst.

Gratis online marketing tips

wat is online marketing

Verstandige ondernemers besteden online marketing uit

Het zorgen voor meer bezoekers op je website, het zorgen voor meer leads, het verhogen van de conversie en uiteindelijk voor meer online omzet en winst zorgen; dat is zo ongeveer wat online marketing is. Om dit te bewerkstelligen kun je verschillende marketingtechnieken toe, waarvan SEOzoekmachine optimalisatie, zo ongeveer de meest bekende is. Verstandige ondernemers besteden de online marketing altijd uit. Als hardwerkende ondernemer heb je zelf simpelweg niet de vereiste tijd (dat vooral!) en kennis om dit naast je werkzaamheden te doen. En doe je dit wel, dan zul je nooit tot maximale en structurele goede resultaten komen.

Wij bieden altijd maatwerk

Online marketing is voor ons het bieden van maatwerk. Standaard is iets waarmee we niet geassocieerd willen worden. Omdat iedereen de geijkte marketingtechnieken toepast en dus hetzelfde doet, maak je nooit ergens het verschil. En het verschil maken is wat wij wel doen en ook willen. Dit gaan we samen met jou doen, want samenwerking is ook iets dat voor structureel meer omzet en winst gaat zorgen. Een vastomlijnde werkwijze hebben we niet. Pas nadat we kennis gemaakt hebben, weten hoe jouw organisatie eruit ziet en een beeld hebben van de concurrentie, pas dan stippelen we samen met jou een succesvolle koers uit. Een koers waarvan we samen denken dat dit het beste is en een koers die moet passen bij jouw organisatie.

Meer omzet en winst nu en in de toekomst

Voorts zetten we ons altijd in voor zowel de korte als voor de lange termijn. Het boeken van kortdurende succesjes op korte termijn is iets waar je op de langere termijn niets aan hebt. Wij richten ons liever op een duurzamer resultaat in de vorm van structureel meer omzet en winst. En dus zetten we voor de korte termijn bijvoorbeeld een advertentiecampagne uit en rollen we voor de toekomst wellicht wel een slimme SEO-campagne uit. We doen dit samen, want samenwerking vormt met het aanbieden van maatwerk voor ons de basis voor online marketing.

wat is online marketing

Altijd op zoek naar manieren om het verschil te maken

Veel mensen kennen ons als online marketingbureau. Zelf noemen we ons liever een ondernemer bureau, omdat we dus meer doen dan het klakkeloos toepassen van de beschikbare online marketingtechnieken. Wij zoeken nadrukkelijk naar manieren om het verschil te maken, bieden trainingen en coaching en zijn het antwoord op al jouw vragen die te maken hebben met online marketing en andere online vraagstukken. Wil jij ook het verschil maken en samenwerken aan structureel meer omzet en winst? Dan weet je waar je moet zijn. Bij ons.

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we u ergens mee helpen?