Nieuwe klanten vinden

Als ondernemer is het belangrijk dat je voldoende klanten binnenhaalt. Hoe meer klanten, hoe hoger de omzet in de meeste gevallen zal zijn. De meeste ondernemers willen daarom nieuwe klanten vinden. Het werven van klanten gebeurt tegenwoordig grotendeels via het internet. De meeste consumenten zijn actief op het internet en als bedrijf dien je hierop in te spelen. Je moet hiervoor echter wel verstand hebben van verschillende online marketingtechnieken. Omdat de meeste ondernemers hier geen verstand van hebben, is het aan te raden de marketing uit te besteden. Nieuwe klanten vinden wordt veel eenvoudiger met behulp van een gespecialiseerd bedrijf. Omzetvergroters.nl kan je helpen bij het verzorgen van de marketing. Zo hoef jij je zelf niet druk te maken om de marketing van het bedrijf.

Gratis tips om nieuwe klanten te vinden

nieuwe klanten vinden

Nieuwe klanten vinden via Google

Vooral Google speelt een grote rol bij het werven van klanten. De meeste consumenten met interesse zullen Google gebruiken om een aanbieder van de diensten of producten te vinden. Als je bedrijf bovenaan staat na een zoekopdracht van een potentiële klant, dan is de kans groot dat er voor jouw bedrijf gekozen wordt. Voor de meeste ondernemers is het een goed idee om in Google te investeren. Er zijn verschillende technieken die gebruikt worden om nieuwe klanten te vinden via Google. Deze technieken zijn onder te verdelen in de categorieën SEO en SEA.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. Google maakt het mogelijk om te adverteren in de zoekresultaten. Deze advertenties staan meestal bovenaan op de pagina. Door middel van Google Ads kun je erg snel gevonden worden. Het nadeel van SEA is dat je elke maand moet blijven betalen om resultaat te blijven zien. Het voordeel is dat je de gevolgen van SEA direct merkt. Bovendien kun je zelf aangeven hoe hoog het budget is dat je in SEA wilt investeren. Om zeker te zijn van het beste resultaat, kun je SEA overlaten aan Omzetvergroters.nl. Een voordeel hiervan is dat je er op deze manier zeker van kunt zijn dat er op de juiste zoekwoorden gefocust wordt.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. De meeste grote bedrijven maken gebruik van SEO. Er zijn veel verschillende technieken die in deze categorie vallen. In principe kun je iedere techniek die bedoeld is om de vindbaarheid binnen zoekmachines te verhogen, SEO noemen. SEO kun je onderverdelen in onpage en offpage technieken. Onpage technieken worden op de website zelf toegepast. Het gaat dan voornamelijk om het creëren van goede content. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat er landingspagina’s aangemaakt worden die voldoende tekst bevatten. Bovendien wordt de snelheid en overzichtelijkheid van de website ook geoptimaliseerd. De interne linkstructuur van de website moet goed zijn, zodat Google de website eenvoudig kan uitlezen. Bovendien moet site eenvoudig te navigeren zijn voor bezoekers.

Offpage technieken zijn SEO technieken die niet op de website zelf toegepast worden. Zo is linkbuilding bijvoorbeeld een techniek waarbij er links op externe pagina’s geplaatst worden. Linkbuilding is een belangrijke techniek om snel in Google te stijgen. Het is echter ook een techniek die vaak op een verkeerde manier wordt toegepast. Het is belangrijk dat linkbuilding wordt uitbesteed aan een ervaren bedrijf, zodat er geen fouten gemaakt worden. Als er fouten gemaakt worden met linkbuilding, dan kan dit namelijk juist tot een slechtere vindbaarheid leiden.

nieuwe klanten vinden

Nieuwe klanten vinden via Social Media

Bijna iedereen maakt tegenwoordig gebruik van social media. Hierdoor is social media voor ondernemers ideaal om nieuwe klanten te vinden. Met behulp van social media kun je heel gericht adverteren. Zo maken gebruikers van Facebook bijvoorbeeld een profiel aan waarop zij hun leeftijd aangeven. Hierdoor kun je er als ondernemer voor kiezen om je op bepaalde leeftijdscategorieën te richten. Bovendien kun je ook adverteren op basis van de interesses die iemand heeft. Het adverteren via social media kan veel voordelen hebben. Echter, kun je ook deze campagnes het beste aan een expert overlaten. Het is immers van groot belang dat de campagne daadwerkelijk effectief is.

nieuwe klanten vinden

Influencer marketing

Op social media zijn veel zogenaamde influencers te vinden. Dit zijn mensen die een bepaald platform hebben opgebouwd. Voor vrijwel ieder onderwerp is er wel een influencer te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld veel influencers die zich specialiseren in make-up en fitness. De kans is groot dat er ook voor jouw branche een influencer te vinden is. Een influencer heeft een aanhang en kan de keuzes van zijn of haar aanhang beïnvloeden. Veel mensen zullen het voorbeeld van hun idool volgen. Als een influencer een post maakt over jouw producten of diensten, dan zal dit resulteren in betere verkoopcijfers en een hogere omzet.

Er zijn verschillende soorten influencers. Zo zijn er influencers die zich op een specifieke branche richten, maar er zijn ook influencers die hun hele leven delen met hun aanhang. Procentueel gezien zal een influencer die zich specifiek op een bepaalde branche richt, meer klanten opleveren. Echter, zul je meestal een groter publiek bereiken met een influencer die zich niet op een bepaalde branche richt. Bovendien kun je iemand met 2.000 volgers al een influencer noemen, terwijl er ook influencers zijn met miljoenen volgers. Voor de meeste ondernemers zijn de meest bekende influencers onbetaalbaar. Het is belangrijk dat er goed gekeken worden naar welke influencers de meeste klanten op zullen leveren en binnen het budget vallen. Het is aan te raden om influencer marketing aan een ervaren bedrijf over te laten. Wij van Omzetvergroters kunnen deze vorm van marketing voor je verzorgen.

Omzetvergroters

Omzetvergroters helpt ondernemers met nieuwe klanten vinden. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende technieken. Behalve de online marketingtechnieken die eerder op de pagina benoemd zijn, passen wij nog veel meer effectieve technieken toe. Door verschillende technieken te combineren, ontstaat er een succesvolle marketingcampagne. Voor vrijwel iedere vorm van online marketing kun je bij ons terecht. Een betere marketing zal al snel tot een hogere omzet leiden. Een hogere omzet is natuurlijk het doel van ieder bedrijf. Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Gratis tips om nieuwe klanten te vinden

Omzetvergroters.nl

Belgiëstraat 12
5171 PN Kaatsheuvel
info@omzetvergroters.nl
KVK 60651261
BTW: NL853999752B01
IBAN: NL09RABO0181085992

Openingstijden

werkdagen 08.00 – 17.00

Onze Partners

Browsr is onze partner op het gebied van omzetmachines – oftewel websites. Browsr maakt de winst genererende websites voor onze klanten. Zonder investeringen vooraf zetten zij voor jou ook een omzet genererende website neer.

YourBoost is onze marketingpartner. Zij zijn gespecialiseerd in het behalen van topposities in Google. Door middel van verschillende SEO-technieken zorgen ze ervoor dat ook jouw website de concurrentie voorbij stuift.

Gratis E-book downloaden

Hoe jouw website de top 10 van Google bestormt

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we u ergens mee helpen?