Nieuwe klanten aantrekken

Als ondernemer is nieuwe klanten aantrekken een van je belangrijkste bezigheden. Als je meer klanten hebt, dan resulteert dit ook in een hogere omzet. Een hoge omzet is het doel van iedere ondernemer. Om dit doel te bereiken kun je het beste gebruik maken van het internet. Steeds meer ondernemers maken gebruik van het internet. Logisch, want de consument doet dit ook. Nieuwe klanten aantrekken door middel van een mooie website is een ontzettend goed idee. Eigenlijk kun je als ondernemer tegenwoordig niet meer zonder website. Een veelgemaakte fout is dat er een website gemaakt wordt en dat hier vervolgens niets mee gedaan wordt. Zonde, want een website zal niet effectief zijn als deze niet gevonden wordt door potentiële klanten.

Gratis tips om nieuwe klanten aan te trekken

Nieuwe klanten aantrekken

De vindbaarheid verhogen

Het is belangrijk dat je niet alleen een mooie website hebt, maar dat deze ook vindbaar is. Een website die net opgestart is, zal over het algemeen niet terug te vinden zijn. Alleen als er tijdens het maken van de website aandacht wordt besteed aan de vindbaarheid, zal de site terug te vinden zijn. Het is altijd belangrijk dat er na het creëren van de website een campagne gestart wordt om de vindbaarheid te vergroten. De meeste websites krijgen het grootste deel van hun bezoekers via Google. Het is echter niet eenvoudig om zonder hulp vindbaar te worden in de zoekresultaten. Je concurrenten willen ook hogerop in Google komen. Om met grote bedrijven te kunnen concurreren, kun je de zoekmachineoptimalisatie van je bedrijf het beste uitbesteden aan een specialist. Wij van Omzetvergroters kunnen je helpen met het verzorgen van de zoekmachineoptimalisatie.

Zoekmachineoptimalisatie

Als bedrijf is het zeker geen slecht idee om in zoekmachineoptimalisatie te investeren. Zoekmachineoptimalisatie wordt ook vaak SEO genoemd, dit is een afkorting voor de Engelse term Search Engine Optimization. Door middel van SEO worden er langdurige resultaten behaald. Het kan echter wel een tijd duren voordat er daadwerkelijk indrukwekkende resultaten behaald worden, SEO is namelijk pas effectief op de langere termijn. Je hebt onpage en offpage zoekmachineoptimalisatie. De onpage technieken worden op je eigen website toegepast, terwijl offpage technieken niet op de website zelf worden toegepast. Onpage technieken zijn bijvoorbeeld het verbeteren en aanvullen van de content, en het verbeteren van de structuur van de website.

Met offpage optimalisatie wordt meestal linkbuilding bedoeld. Linkbuilding kan zeer effectief zijn, maar het is wél belangrijk dat de techniek goed uitgevoerd wordt. Een verkeerde linkbuilding-techniek kan er namelijk toe leiden dat de website bestraft wordt door Google. Bij Omzetvergroters werken we met veilige, maar effectieve technieken. Hierdoor kun je zeker zijn van het beste resultaat, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over Google Penalties.

SEA

Naast SEO bestaat er ook nog SEA, oftewel Search Engine Advertising. Deze technieken zijn over het algemeen gemakkelijker toe te passen. Meestal wordt er met deze term het adverteren op Google bedoeld. Met behulp van Google Ads kun je relatief eenvoudig een advertentie plaatsen. Een groot voordeel van Google Ads is dat je zelf een budget kunt bepalen. Zodra het budget op is, wordt de advertentie simpelweg niet meer getoond. Het is slim om Search Engine Advertising aan Omzetvergroters over te laten. Het is immers erg belangrijk dat er op de juiste zoekwoorden geadverteerd wordt. Bij Omzetvergroters voeren we een zoekwoordenonderzoek uit, zodat wij exact weten op welke zoekwoorden we moeten adverteren.

Behalve dat wij een nauwkeurig zoekwoorden onderzoek kunnen uitvoeren, kunnen we ook een mooie advertentie in elkaar zetten. Hierdoor is de kans groter dat er door potentiële klanten op de advertentie geklikt wordt. Uiteraard zorgen we ervoor dat de advertentie ook aan jouw specifieke wensen voldoet. Het resultaat is een succesvolle SEA-campagne.

Nieuwe klanten aantrekken

Social Media

Social media is tegenwoordig erg belangrijk, zowel voor bedrijven als voor consumenten. Voor consumenten is het een prettige manier om contact te onderhouden met naasten. Bovendien tonen de meeste social media platformen content op basis van iemand zijn interesses. Hierdoor krijgt de consument voor hem of haar interessante posts te zien. Voor een ondernemer kan dit ook erg voordelig zijn. Dit betekent namelijk dat je heel gericht kunt adverteren op social media. Zo krijg je op Facebook bijvoorbeeld de mogelijkheid om op leeftijd te selecteren. Het wordt op deze manier veel eenvoudiger om je doelgroep te bereiken. Het is wél van groot belang dat de advertenties er aantrekkelijk uitzien. Bij Omzetvergroters bepalen we hoe jouw doelgroep de advertenties te zien krijgt, maar ook hoe de advertentie zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt kan worden.

 

Behalve dat je advertenties kunt creëren op social media, is het ook een goed idee om profielen te onderhouden op social media. Zo creëer je namelijk een band met de potentiële klant. Als bedrijf is het goed om actief te zijn op social media, maar ook hier moet de juiste werkwijze gebruikt worden. Blunders op social media kan tot imagoschade leiden. Het is daarom van groot belang dat je ook het social media account door een expert laat verzorgen.

Nieuwe klanten aantrekken

Influencers

Naast dat je een bedrijfsprofiel en advertenties kunt aanmaken op social media, is het ook een goed idee om influencers in te zetten. Influencers beheren populaire social media accounts en kunnen hiermee nieuwe klanten aantrekken voor jouw bedrijf. Veel influencers richten zich op een bepaalde doelgroep. Als je een influencer inzet die zich op dezelfde doelgroep als jou richt, dan kan dit tot uitstekende resultaten leiden. Het kan lastig zijn om te bepalen of influencers zich op de juiste doelgroep richten en betaalbaar zijn. Bij Omzetvergroters hebben wij veel kennis van influencer marketing. Hierdoor zijn wij in staat om ook deze vorm van online marketing voor je te verzorgen.

Omzetvergroters

Wil jij als ondernemer nieuwe klanten aantrekken? Dan kunnen wij van Omzetvergroters je hier absoluut bij helpen. Behalve de bovenstaande technieken, maken wij gebruik van nog veel meer succesvolle online marketingtechnieken. Wij kunnen de online marketing volledig voor je verzorgen. Zo kun jij je richten op de bedrijfsvoering, terwijl wij nieuwe klanten aantrekken voor het bedrijf. Ben jij benieuwd naar wat Omzetvergroters voor jouw bedrijf kan betekenen? Dan informeren wij je hier graag over. Samen zorgen we ervoor dat de omzet van je bedrijf verhoogd wordt!

Nieuwe klanten vinden

Als ondernemer is het belangrijk dat je voldoende klanten binnenhaalt. Hoe meer klanten, hoe hoger de omzet in de meeste gevallen zal zijn. De meeste ondernemers willen daarom nieuwe klanten vinden.

Nieuwe klanten werven

Wanneer je je eigen onderneming hebt, dan wil je natuurlijk graag dat je er veel nieuwe klanten bij krijgt. Buiten dat is het ook belangrijk dat je huidige klanten je natuurlijk ook trouw blijven. Er zijn veel verschillende soorten manieren om nieuwe klanten te werven. Mocht jij benieuwd zijn naar deze technieken, lees dan onderstaande alinea’s eens!

Klanten werven tips

Wanneer je als bedrijf klanten wilt werven is het belangrijk dat je goede content levert. Content marketing is een super belangrijke marketing strategie. Zeker als je een bedrijf hebt dat vooral veel online actief is en vooral online levert. Het is daarom belangrijk dat je goede content levert. Door middel van deze goede content zul je sneller nieuwe klanten werven.

Klanten binnenhalen

Als ondernemer wil je natuurlijk graag zoveel mogelijk verschillende klanten binnenhalen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Als ondernemer zou je veel meer gebruik kunnen maken van de verschillende soorten marketing dan dat je nu misschien wel doet.

Gratis tips om nieuwe klanten aan te trekken

Omzetvergroters.nl

Belgiëstraat 12
5171 PN Kaatsheuvel
info@omzetvergroters.nl
KVK 60651261
BTW: NL853999752B01
IBAN: NL09RABO0181085992

Openingstijden

werkdagen 08.00 – 17.00

Onze Partners

Browsr is onze partner op het gebied van omzetmachines – oftewel websites. Browsr maakt de winst genererende websites voor onze klanten. Zonder investeringen vooraf zetten zij voor jou ook een omzet genererende website neer.

YourBoost is onze marketingpartner. Zij zijn gespecialiseerd in het behalen van topposities in Google. Door middel van verschillende SEO-technieken zorgen ze ervoor dat ook jouw website de concurrentie voorbij stuift.

Gratis E-book downloaden

Hoe jouw website de top 10 van Google bestormt

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we u ergens mee helpen?