Geld verdienen met je eigen online marketingbureau

Ben jij al een tijdje op zoek naar een mogelijkheid om extra geld te verdienen? Heb je er al eens aan gedacht om zelf ondernemer te worden? Zeker in het online tijdperk waarin we nu leven heeft iedereen de mogelijkheid om zelf een bedrijf op te starten.

Geld verdienen met je eigen online marketingbureau
Geld verdienen met je eigen online marketingbureau

Bedrijven die je kan starten

Veel mensen die ondernemer willen worden, zitten niet in de luxe positie dat ze opeens kunnen stoppen met werken en meteen van hun eigen bedrijf kunnen leven. Een eigen bedrijf opstarten kost altijd geld, met name in de beginfase. Veel ondernemers in spe zijn daarom genoodzaakt om een bedrijf naast hun huidige baan te starten. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om te starten met een eigen onderneming waarvoor je niet fulltime beschikbaar hoeft te zijn. We noemen enkele voorbeelden:

  • Je start een (kleine) webshop – je koopt een klein productassortiment in en gaat dit online verkopen
  • Je start als zzp-er  in je eigen vakgebied- dit zie je veel gebeuren in de bouw, constructie en ook steeds meer in de zorg. Vaak wordt je hierbij voor een volledige dag ingehuurd
  • Je start als zzp- er in de online marketing wereld: je verhuurt jezelf bijvoorbeeld als tekstschrijver, grafisch vormgever of webdeveloper op projectbasis. Hierdoor hoef je niet per se voor volledige dagen te worden ingehuurd en kun je ook vanuit huis je werkzaamheden doen.

De laatste optie is natuurlijk de meest flexibele. Door het online aspect kun je werken waar je wil (dit artikel wordt nu bijvoorbeeld ook in de trein geschreven), wordt je niet betaald voor ieder uur dat je ergens aanwezig bent en je werkzaamheden uitvoert en je kunt gemakkelijk opschalen in het tempo dat jij wil. Als jij bijvoorbeeld iedere dag een paar uur wil extra wil werken, of hiervoor juist één dag in het weekend wil gebruiken, kan dat gewoon.

Er is slechts één nadeel: je moet wel de skillset hebben om teksten te schrijven, grafisch mooie dingen te maken, weten hoe je websites in elkaar zet, hoe je advertenties maakt en hoe online marketing werkt.

Een Marketingbureau starten zonder marketingkennis

Veel mensen hebben deze kennis niet en laten zich daarom tegenhouden in het opstarten van een eigen online marketingbureau. Zonde, want veel potentiële ondernemers blijven hierdoor hangen in hun huidige werk, terwijl ze vaak wel een groot netwerk hebben om juist veel klanten te kunnen bedienen.

Een mogelijkheid voor deze doelgroep is natuurlijk om zichzelf deze kennis allemaal aan te gaan leren. Dat is een grote tijdsinvestering, en voor welke bedrijven ga je je opgedane kennis inzetten als je nog geen ervaring hebt?

Omzetvergroters wil deze groep ondernemers in spe graag verder helpen. Hiervoor hoef je niet eens veel te doen. Het enige wat je nodig hebt is een KVK inschrijving als online marketingbureau of als adviesbureau. Wij helpen je met de rest.

Jij kan gaan ondernemen en je netwerk gaan helpen met het inzetten van de juiste marketingmiddelen. Omzetvergroters wordt jouw backoffice. Wij hebben de tekstschrijvers, online marketeers, vormgevers en webbouwers die voor jouw klanten aan de slag gaan. Jij zorgt voor de klanten, wij zorgen ervoor dat de klanten ook tevreden worden.

Wat jij moet doen? Je netwerk benaderen. Je helpt ondernemers en bedrijven die jij kent (en die jou kennen) met online marketingoplossingen. Onze marketeers helpen jou hierbij, waardoor je altijd goed beslagen ten ijs komt. Door onze voordelige pakketten en resultaatgerichte aanpak stappen veel ondernemers naar ons over en kunnen we dus veel van jouw klanten helpen. Jij hoeft hier zelf niks aan te doen, behalve af en toe met de klant overleggen en aangeven wat de resultaten van de werkzaamheden zijn geweest.

Omzetvergroters zal de werkzaamheden voor jouw klanten uitvoeren en ervoor zorgen dat de afgesproken doelstellingen behaald worden.

Wat kan ik hiermee verdienen dan?

Je eigen online marketingbureau starten onder de vlag van Omzetvergroters levert je in principe onbeperkte inkomsten op. Doordat jij de klanten aanbrengt ben je voor ons van grote waarde, wij delen dan ook graag de winst met jou.

Voor de meeste klanten zullen we op maandelijkse basis aan de slag gaan. Dat betekent dat er iedere maand inkomsten binnen komen, waarvan jij ook weer profiteert. Hoe meer klanten jij aanbrengt, hoe harder dit dus zal oplopen.

Stel je het volgende scenario eens voor:

  • Je brengt 2 klanten per maand aan (wat heel gemakkelijk te doen is)
  • Een klant levert jou gemiddeld 100 euro per maand op (wat veel meer kan zijn).

 

In de eerste maand verdien je dan dus “maar”  200 euro extra. Breng jij echter iedere maand 2 nieuwe klanten aan, heb je aan het van een jaar al 24 klanten lopen die jou ieder 100 euro opleveren. Binnen een jaar heb je dan al een mooie inkomstenstroom van 2400 euro per maand, waar je verder (bijna) niks meer voor hoeft te doen, behalve de klanten tevreden te houden. Voor veel mensen is dat een punt waarop ze hun baan op kunnen zeggen of in ieder geval minder kunnen gaan werken. Hierdoor ontstaat er meer tijd voor het leggen van nieuwe contacten die uiteindelijk ook klant kunnen worden.

Modern ondernemen – of gewoon leuk wat bijverdienen?

Of jij nu op deze moderne manier wil ondernemen, of gewoon een leuk bedrag wil bijverdienen, Omzetvergroters kan jou hierbij helpen. Kom dus zeker eens vrijblijvend kennis maken met ons. Wij verwelkomen jou graag in ons team.

Geld verdienen met je eigen online marketingbureau

Voor wie is het starten van een eigen marketingbureau geschikt?

We zijn er eerlijk in: je maakt een snellere start als je al enige kennis hebt van online marketing. Maar ook als je dat niet hebt, kun je zonder zorgen je eigen marketingbureau starten. Onze marketeers sturen jou volledig bij.

Het liefste werken wij met mensen die:

  • Het een beetje gehad hebben met hun huidige werk(gever) en altijd graag voor zichzelf wilden beginnen
  • Mensen die een baan hebben, maar aan het eind van de maand te weinig geld overhouden om alles te betalen wat ze moeten betalen
  • Mensen met een groot netwerk die weten dat ze daar veel meer uit kunnen halen dan dat ze nu doen
  • Studenten die meer uit hun studententijd willen halen en het liefst niet met een studieschuld blijven zitten aan het eind van de rit.
  • Iedereen die gewoon wil ondernemen, maar geen idee heeft waar hij of zij moet beginnen.

Interessant.. Ik wil meer informatie!

Top! Wij maken graag kennis met jou en leggen je bij voorkeur persoonlijk uit hoe wij werken. We vinden het belangrijk dat we een klik hebben, zodat er in een latere fase van de samenwerking geen spanningen ontstaan. Dat zou namelijk zonde zijn.

De eerste stap is dus contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Jouw ondernemersavontuur begint hier:

Plan die afspraak in

Meer weten over geld verdienen met je eigen ondernemening?

Omzetvergroters.nl

Belgiëstraat 12
5171 PN Kaatsheuvel
info@omzetvergroters.nl
KVK 60651261
BTW: NL853999752B01
IBAN: NL09RABO0181085992

Openingstijden

werkdagen 08.00 – 17.00

Onze Partners

Browsr is onze partner op het gebied van omzetmachines – oftewel websites. Browsr maakt de winst genererende websites voor onze klanten. Zonder investeringen vooraf zetten zij voor jou ook een omzet genererende website neer.

YourBoost is onze marketingpartner. Zij zijn gespecialiseerd in het behalen van topposities in Google. Door middel van verschillende SEO-technieken zorgen ze ervoor dat ook jouw website de concurrentie voorbij stuift.

Gratis E-book downloaden

Hoe jouw website de top 10 van Google bestormt

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we u ergens mee helpen?