Geld verdienen met je eigen online marketingbureau

Ben jij al een tijdje op zoek naar een mogelijkheid om extra geld te verdienen? Heb je er al eens aan gedacht om zelf ondernemer te worden? Zeker in het online tijdperk waarin we nu leven heeft iedereen de mogelijkheid om zelf een bedrijf op te starten.

Gratis tips om je eigen onderneming op te starten?

Geld verdienen met je eigen online marketingbureau

Bedrijven die je kan starten

Veel mensen die ondernemer willen worden, zitten niet in de luxe positie dat ze opeens kunnen stoppen met werken en meteen van hun eigen bedrijf kunnen leven. Een eigen bedrijf opstarten kost altijd geld, met name in de beginfase. Veel ondernemers in spe zijn daarom genoodzaakt om een bedrijf naast hun huidige baan te starten. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om te starten met een eigen onderneming waarvoor je niet fulltime beschikbaar hoeft te zijn. We noemen enkele voorbeelden:

  • Je start een (kleine) webshop – je koopt een klein productassortiment in en gaat dit online verkopen
  • Je start als zzp-er  in je eigen vakgebied- dit zie je veel gebeuren in de bouw, constructie en ook steeds meer in de zorg. Vaak wordt je hierbij voor een volledige dag ingehuurd
  • Je start als zzp- er in de online marketing wereld: je verhuurt jezelf bijvoorbeeld als tekstschrijver, grafisch vormgever of webdeveloper op projectbasis. Hierdoor hoef je niet per se voor volledige dagen te worden ingehuurd en kun je ook vanuit huis je werkzaamheden doen.

De laatste optie is natuurlijk de meest flexibele. Door het online aspect kun je werken waar je wil (dit artikel wordt nu bijvoorbeeld ook in de trein geschreven), wordt je niet betaald voor ieder uur dat je ergens aanwezig bent en je werkzaamheden uitvoert en je kunt gemakkelijk opschalen in het tempo dat jij wil. Als jij bijvoorbeeld iedere dag een paar uur wil extra wil werken, of hiervoor juist één dag in het weekend wil gebruiken, kan dat gewoon.

Er is slechts één nadeel: je moet wel de skillset hebben om teksten te schrijven, grafisch mooie dingen te maken, weten hoe je websites in elkaar zet, hoe je advertenties maakt en hoe online marketing werkt.

Modern ondernemen – of gewoon leuk wat bijverdienen?

Of jij nu op deze moderne manier wil ondernemen, of gewoon een leuk bedrag wil bijverdienen, Omzetvergroters kan jou hierbij helpen. Kom dus zeker eens vrijblijvend kennis maken met ons. Wij verwelkomen jou graag in ons team.

Geld verdienen met je eigen online marketingbureau

Voor wie is het starten van een eigen marketingbureau geschikt?

We zijn er eerlijk in: je maakt een snellere start als je al enige kennis hebt van online marketing. Maar ook als je dat niet hebt, kun je zonder zorgen je eigen marketingbureau starten. Onze marketeers sturen jou volledig bij.

Het liefste werken wij met mensen die:

  • Het een beetje gehad hebben met hun huidige werk(gever) en altijd graag voor zichzelf wilden beginnen
  • Mensen die een baan hebben, maar aan het eind van de maand te weinig geld overhouden om alles te betalen wat ze moeten betalen
  • Mensen met een groot netwerk die weten dat ze daar veel meer uit kunnen halen dan dat ze nu doen
  • Studenten die meer uit hun studententijd willen halen en het liefst niet met een studieschuld blijven zitten aan het eind van de rit.
  • Iedereen die gewoon wil ondernemen, maar geen idee heeft waar hij of zij moet beginnen.
Geld verdienen met je eigen online marketingbureau

Interessant.. Ik wil meer informatie!

Top! Wij maken graag kennis met jou en leggen je bij voorkeur persoonlijk uit hoe wij werken. We vinden het belangrijk dat we een klik hebben, zodat er in een latere fase van de samenwerking geen spanningen ontstaan. Dat zou namelijk zonde zijn.

De eerste stap is dus contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Jouw ondernemersavontuur begint hier:

Plan die afspraak in

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we u ergens mee helpen?