Conversie webshop verhogen

Ben jij de trotse eigenaar van een webshop? Dan wil je natuurlijk niet alleen veel bezoekers, maar wil je vooral dat je veel verkoopt. Dat je snel meer omzet gaat maken en dus ook snel meer winst gaat boeken. Hierbij moet jij dus jouw bezoekers in de verleiding brengen om iets bij jou te kopen. Hierbij moet je dus de conversie van jouw webshop vergroten.

Gratis conversie verhogen check aanvragen

conversie webshop verhogen

Een goed dichtgetimmerd plan

Wat het verhogen van conversie eigenlijk betekent? Dat mensen daadwerkelijk iets bij je kopen, alvast iets in hun winkelwagentje plaatsen of alvast een account aanmaken. Ze ondernemen een voor jou interessante commerciële actie. De conversie verhogen op je webshop is een klus die om een goed dichtgetimmerd plan van aanpak vraagt. Met dat plan helpen wij je heel erg graag.

Verleid je bezoekers tot actie

Je hebt al een goed gevulde webshop en bezoekers. Wil je vervolgens de conversie op je webshop verhogen dan kun je twee dingen doen, of beter nog drie dingen doen: zorgen voor nog meer bezoekers op je webshop hetgeen ongetwijfeld leidt tot meer conversie, bezoekers meer in de verleiding brengen een commerciële actie te ondernemen én met ons in zee gaan. Doe je dat, dan is het structureel verhogen van conversie op je webshop een haalbaar doel.

De blik gericht op het hier en nu en op de toekomst

Wij gaan samen- nadrukkelijk samen- een strategie uitstippelen die je structureel meer conversie, omzet en winst moet bezorgen. Dit doen we onder meer door ons niet alleen op het hier en nu te richten, maar ook richting de toekomst te kijken. We volgen een tweesporenbeleid, waarbij de plannen voor de korte termijn voor succes op korte termijn, en de plannen voor de toekomst voor structureel succes moeten zorgen.  Op de korte termijn kan dit een betaalde advertentiecampagne of een kleine aanpassing aan je webshop zijn, voor de langere termijn kunnen we bijvoorbeeld een uitgekiende SEO-campagne gaan uitrollen.

conversie webshop verhogen

Conversie verhogen: kwestie van kennis en ervaring

Conversie op je webshop verhogen vereist de nodige kennis en zeker ook ervaring. Iedereen weet dat een functionele website de voorkeur geniet boven een website vol franje en dat een call to action bezoekers aanzet om actie te ondernemen. Je voortdurend verplaatsen in de klant is ook iets dat bij kan dragen aan een verhoging van je conversie op jouw webshop, zoals duidelijkheid dat ook kan bewerkstelligen. Overigens geloven wij in maatwerk als het gaat om het verhogen van de conversie op jouw webshop. Geen organisatie is gelijk en dus is het klakkeloos uitvoeren van de standaard online marketing technieken in onze ogen niet voldoende.

conversie webshop verhogen

Ook het adres voor coaching en training

Door gebruik te maken van onze dashboards – waarbinnen we de strategieën koppelen aan de verschillende kanalen- zul je zien dat je snel resultaat gaat boeken. Over resultaat gesproken; ook voor  en training ben je bij ons aan het juiste adres, zoals we het antwoord hebben op alle online vraagstukken en je daarbij bij ons altijd verzekerd bent van maatwerk.

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we u ergens mee helpen?