Conversie optimalisatie tips

Elke ondernemer wil niets liever dan de omzet verhogen van de online activiteiten. Dit vraagt echter om een zeer planmatige aanpak en het hebben van een strategie voor zowel de korte als de lange termijn. Het verhogen van het aantal conversies is een mooie stap richting de verhoging van jouw omzet. Maar hoe zorg je dan voor een verhoging van de conversie?

Elke ondernemer wil niets liever dan de omzet verhogen van de online activiteiten. Dit vraagt echter om een zeer planmatige aanpak en het hebben van een strategie voor zowel de korte als de lange termijn. Het verhogen van het aantal conversies is een mooie stap richting de verhoging van jouw omzet. Maar hoe zorg je dan voor een verhoging van de conversie? Wij geven je alvast wat conversie optimalisatie tips.

Gratis conversie optimalisatie check aanvragen

Conversie optimalisatie tips

Maatwerk in het streven naar conversieverhoging

Wat een conversie voor jouw organisatie is, kan voor een ander weer iets anders zijn. Daarom ook moet er voor het streven naar een omzetverhoging altijd maatwerk geleverd worden. Jij bent niet standaard, en dus loont het vaak niet om gewoon maar standaard conversie strategie toe te passen en maar te hopen op meer conversies en dus meer omzet.  In algemene zin kun je stellen dat een conversie het moment is waarop een bezoeker van je website overgaat tot een voor jou commercieel interessante actie. Dit kan een aankoop zijn, maar kan ook het downloaden van een brochure van jouw onderneming zijn.

Wij passen een tweesporenbeleid toe: voor nu en in de toekomst

Om het aantal conversies te verhogen, kunnen we samen met jou een plan van aanpak maken, specifiek toegespitst op jouw doelstellingen. Dit kan soms al een tamelijk kleine aanpassing op je website zijn, maar kan ook het uitrollen van een uitgebreide SEO-campagne betekenen. Door onze jarenlange ervaring in de marketing en sales zijn we ervan overtuigd dat het goed is altijd een tweesporenbeleid te hanteren; een voor de korte en een voor de langere termijn. Alleen zo kun je ervoor zorgen om structureel meer conversies te krijgen en structureel meer online omzet te bewerkstelligen.

Kies altijd voor een functionele website

CRO? Dat staat voor conversie optimalisatie, belangrijk om het aantal conversies te verhogen. Conversie optimalisatie tips? Oké, dat is al heel simpel een functionele en doeltreffende website te prevaleren boven een fraai vormgegeven website met bijvoorbeeld een carrousel en andere optische hoogstandjes. Onderzoek heeft uitgewezen dat bepaalde onderdelen van het design van je website een negatieve invloed kunnen hebben op het aantal conversies. Dé conversie optimalisatie tip is eigenlijk deze: kruip in de huid van de klant. Wat wil jij in beeld als je met je smartphone een website opent, waar hecht jij waarde aan en waar erger jij je aan?

Conversie optimalisatie tips

Vergeet de CTA niet

Nog meer conversie optimalisatie tips? Nog eentje dan: pas je menu aan. Spreek niet van producten maar geef gewoon concreet aan wat je voor de klant in de aanbieding hebt. En vergeet de call to action (CTA) niet. Laat die vaker zien, maar plaats dan wel een geruststellende boodschap ergens in de buurt van de CTA.

Wij zetten graag samen met jou, of je nou zzp’er bent of werkzaam bent in het mkb, een gedegen plan uit. Voor nu en voor in de toekomst. Samen gaan we vervolgens keihard aan de slag in de jacht op een verhoging van het aantal conversies en dus meer omzet. Klinkt goed toch? Het enige wat je hoeft te doen is even contact met ons opnemen. Tot snel!

 

Gratis conversie optimalisatie check aanvragen

Omzetvergroters.nl

Belgiëstraat 12
5171 PN Kaatsheuvel
info@omzetvergroters.nl
KVK 60651261
BTW: NL853999752B01
IBAN: NL09RABO0181085992

Openingstijden

werkdagen 08.00 – 17.00

Onze Partners

Browsr is onze partner op het gebied van omzetmachines – oftewel websites. Browsr maakt de winst genererende websites voor onze klanten. Zonder investeringen vooraf zetten zij voor jou ook een omzet genererende website neer.

YourBoost is onze marketingpartner. Zij zijn gespecialiseerd in het behalen van topposities in Google. Door middel van verschillende SEO-technieken zorgen ze ervoor dat ook jouw website de concurrentie voorbij stuift.

Gratis E-book downloaden

Hoe jouw website de top 10 van Google bestormt

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we u ergens mee helpen?