Conversie Optimalisatie Checklist

Of er een standaard conversie optimalisatie checklist is? Die zal er ongetwijfeld wel zijn, maar die hanteren wij niet. Nu niet en nooit niet. Door met ons in zee te gaan kies je namelijk voor maatwerk en niet voor een standaard toepassing van de online marketingtechnieken.

Liever betrokkeheid, kennis, ervaring en maatwerk?

Wij werken niet (en geloven niet in) met een checklist omdat we simpelweg weten dat geen enkele organisatie identiek is. En dus vraagt elke onderneming in onze ogen om een speciale aanpak, volledig toegespitst op jouw bedrijf of jouw bedrijfstak. Bij ons dus geen conversie optimalisatie checklist maar betrokkenheid, kennis, ervaring en een heldere strategie en de blik gericht op het heden en de toekomst.

Gratis conversie optimalisatie check aanvragen

zorg dat jij een andere conversie optimalisatie checklist hebt dan je concurenten

Door te doen wat iedereen doet maak je nooit het verschil

Oké, je zou best een conversie optimalisatie checklist kunnen maken en die nalopen. Op die checklist vindt je bijvoorbeeld of je website of webshop wel functioneel is, want te veel beweging en een te trendy design werkt allesbehalve conversie verhogend. Je zou een kritische blik op je menu kunnen werpen in het kader tot de door de bezoeker gewenste duidelijkheid en je zou na kunnen gaan of je voldoende gebruik maakt van een call to action. Je zou jezelf af kunnen vragen of jij je wel voldoende verplaatst in de bezoeker. Het kan allemaal. Maar dat doet iedereen en daarmee maak je dus niet het verschil. Nu niet en nooit niet.

Een strategie voor nu en voor in de toekomst

Om de conversie te verhogen zoeken wij het liever in onvervalst maatwerk en gaan we liever samen aan de slag. Samen zullen we een strategie voor nu en voor de toekomst uitstippelen die mensen beweegt tot het doen van een aankoop of het opvragen van commerciële informatie. Het verhogen van de conversie is de eerste aanzet tot structurele omzetverhoging en het maken van winst.

SEO of een Advertentiecampagne

Daarvoor zit nog het proces om meer bezoekers op je website of webshop te krijgen, iets waarvoor we eventueel SEO kunnen gebruiken, terwijl we het voor de korte termijn kunnen zoeken in een advertentiecampagne of kunnen we de website of webshop op een aantal belangrijke punten aanpassen. Ook dat bepalen we uiteraard samen, nadat wij van jou de bedrijfsdoelstellingen tot ons hebben genomen en ons hebben verdiept in wat jouw branche precies vraagt.

Welke strategie past het best bij jou conversie optimalisatie?

Het antwoord op al je online vraagstukken

Wij geloven in onze aanpak en gaan samen met jou voor duurzaam succes. Dus niet alleen voor succes op de korte termijn. Die aanpak werpt vruchten af, iets dat je kunt monitoren door gebruik te maken van onze dashboards die alle relevante kanalen en strategieën heel gemakkelijk voor je koppelen. Uiteraard zijn we ook het antwoord op alle andere online vraagstukken die je hebt. Zijn we het adres waar je coaching en training kunt krijgen en waar je altijd maatwerk aangeboden wordt. Wij geloven in samenwerking, in een voor iedereen duidelijk stappenplan en in strategie, dan in het nalopen van een conversie optimalisatie checklist. Jij toch ook?

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we u ergens mee helpen?